voelcolour
Karin Dols
Mr. Bierkuslaan 3
5237 JB ‘s-Hertogenbosch

073 6446096
06 46736115
info@voelcolour.nl

NIEUWS

Karin Dols in blad "Brabantse Zaken Vrouwen"

Impressie

impressie
image

Kleuren

Kleur bekennen

Een goede omgeving kan je helpen weer dichter bij je gevoel te komen. Bij het samenstellen van de kleurenkaart haal ik heel veel uit de natuur, uit combinaties van planten en bloemen. Alles kan: van een waaier aan kleuren tot een diversiteit aan wittinten. Ook bij een veelheid aan kleuren zoek ik altijd naar balans en rust.

Zoals ik kleuren, vormen en materialen combineer, zo breng ik ook vakmensen bij elkaar: ik werk samen met interieurbouwers, architecten, lichtspecialisten en andere leveranciers. Je doet het niet alleen. Tegelijk is onafhankelijkheid heel belangrijk voor mij. Ik zit niet vast aan een leverancier en heb geen winkel. Die vrijheid werkt naar alle kanten. Ik geef vooral richtingen aan: materaal – linnen, leer – en kleur. Naar wens wijs ik alleen een weg aan of ontwikkel bijvoorbeeld een bank op maat, gebouwd om een dragende pilaar, waarbij zelfs de stiknaad vastligt. Er zijn geen beperkingen.”

 

Het mooiste compliment dat ik heb gekregen?

“Ik ben hier al tien jaar naar op zoek, hierin voel ik me thuis. Het huis is nu echt klaar.”

“Jou inschakelen behoedde me voor fouten en onnodige kosten en bracht me op nieuwe ideeën. Het verdient zich heel snel terug.”