interieurstyling met de mens als startpunt

Let's Work Together

Heb je interesse, vragen of wil je een traject starten? Stuur een bericht via onderstaand formulier en ik neem spoedig contact met je op.

 

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Karin Dols. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. In het verleden werkte ik als oefentherapeute Cesar: kijken naar wat een mens beweegt, letterlijk en figuurlijk. Nu werk ik als interieurstylist en life coach. In een huis of bedrijf waar ik kom, tast ik met alle zintuigen af wat iemand wenst, maar ook wat iemand niét wenst.

 

Ik onderscheid me in mijn werk door het welbevinden van de mens centraal te stellen. Thuis komen in een huis dat als ‘thuis’ voelt, doet iets met je: je voelt je meer ‘thuis’ met jezelf.

 

Wat geldt voor een woning, geldt ook voor een bedrijf. Een fijne werkplek werkt mee aan een goede sfeer, verhoogt de productiviteit, vermindert het ziekteverzuim en verheldert zelfs de communicatie.

Karin dols

“Van binnen en buiten:

zoals jij bent, zo is je huis”

Voelcolour richt ING Retail Jaarprijs-genomineerde winkel in.

De winkel van opticien Linneweever in Wateringen is gekozen tot winnaar van de ING Retail Jaarprijs Beste Winkel van Nederland. Het concept van de winkel werd gekozen uit honderden inzendingen, vanwege het vernieuwende karakter. Voelcolour verzorgde het ontwerp en de totale uitvoering van het interieur. Een kroon op het werk van Karin Dols.