interieurstyling met de mens als startpunt

Let's Work Together

Heb je interesse, vragen of wil je een traject starten? Stuur een bericht via onderstaand formulier en ik neem spoedig contact met je op.

 

v0elen

Zachte zakelijkheid

 

Een huis, kantoor of winkel zie ik het liefst bij daglicht, vanwege de lichtinval. Maar minstens zo belangrijk is dat alle mensen om wie het draait aanwezig zijn. Dan is de onderlinge chemie voelbaar. Ik luister naar wensen en afkeuren. Vaak vraag ik om impressies, foto’s, kunstwerken om de sfeer te bepalen. Waar het om gaat, is dat het interieur echt past. Niet om een plaatje uit een woonblad na te maken. Bij bedrijven is het belangrijk dat een interieur werkbaar én leefbaar is. Met slijtvaste materialen en de juiste routing. Werken in een prettige omgeving vergroot het welzijn van mensen en daarmee de productiviteit. 

Sfeerplaat 

 

Na het bezoek maak ik een sfeerplaat met plattegrond, perspectieftekening en kleurenkaart. Vaak staan daar zinsnedes, woorden bij, die mensen hebben gezegd of die me te binnen schieten. Over de stijl of over het karakter van het gezin. Deze fase vormt een afgebakende opdracht. Die kan naar wens worden uitgebreid met advies bij de uitwerking of de complete uitvoering. Elke opdrachtgever kiest het traject dat bij hem past. 

“The best things in life aren't things"